TAFEL LEVERING

Levering eettafels

U overweegt de aanschaf van een mooie en waardevolle tafel voor in uw huis of in uw werkomgeving. I'm Living wil er voor zorg dragen dat deze prachtige, maar vaak ook zware tafel veilig op de plek van bestemming komt.

Dit is de Met Brocant Label Fullservice Tafellevering voor een vast tarief voor maar € 75,00.

Het meubeltransportbedrijf maakt met u een afspraak voor het leveren van de tafel.

Twee vakkundige medewerkers van een gerenommeerd meubeltransportbedrijf leveren de tafel niet alleen tot aan de voordeur, maar brengen deze naar binnen, pakken de tafel uit, bouwen de tafel op en zetten hem op de juiste plek neer. Tevens voeren ze alle verpakkingsmaterialen af. Completer kan niet !

Om een efficiënte bezorging mogelijk te maken vragen wij u rekening te houden met het volgende:

Het afleveradres moet toegankelijk zijn voor een vrachtauto. Tevens moet er genoeg ruimte voor de medewerkers zijn om de tafel van de vrachtauto naar de plek van bestemming te brengen. Alle obstakels dienen verwijdert te zijn. Denk hierbij aan kastjes, schilderijen, lampen of andere voorwerpen die aan de muur zijn bevestigd. Dek uw vloer af met plastic of karton. Met Brocant Label kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor evt. schade aan hierboven vermelde zaken.

Dit tarief geldt bij levering op begane grond. Elke extra verdieping heeft een toeslag van € 10,00. Levering naar een hogere verdieping met gebruik van een lift dan geldt dit als 1 verdieping dus € 10,00. Let op of dat de tafel wel in de lift past ! Levering naar een hogere verdieping zonder lift of ruimte om de tafel naar boven te brengen is op aanvraag.

Levering naar de Waddeneilanden is op aanvraag.

Betaling onder rembours is € 25,00.

Let bij aankoop van grotere goederen op dat ze door de deur, gang etc. passen. Het komt voor dat goederen die thuisbezorgd worden ter plekke niet naar binnen kunnen worden gebracht. Indien dit het geval is, zijn we genoodzaakt de volledige kosten voor een verhuislift, tweede rit en extra werktijd van de bezorgers door te berekenen.

Zorg dat er op de afgesproken dag/tijd iemand thuis is. Indien onze bezorgers niemand thuis treffen, wordt een bedrag van € 75,- aan extra vracht- en administratiekosten in rekening gebracht. Dit bedrag moet voldaan zijn voordat de levering opnieuw plaats kan vinden.

 

© 2009 - 2021 Met Brocant Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel